Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-تصور کنید صاحب یک استارتاپ موفق در تهران هستید و حالا زمان را مناسب می‌بینید تا به سراغ بقیه مراکز استان و سپس سایر شهرهای کشورتان بروید و خدماتی که از نظرتان روی زندگی شهروندان تاثیر دارند را در اختیار آنها قرار دهید.اینجاست که متوجه می‌شوید احتمالاً مجوزهایی که در تهران یا مرکز استان دیگری دریافت کرده‌اید، مورد قبول مسئولان شهری در شمال یا جنوب کشور نیست و باید فکر تازه‌ای کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشکلی است که برای اسنپ در برخی شهرهای کشور پیش می‌آید؛ مجموعه‌ای که به گفته مدیرعامل‌اش شهرام شاهکار، اولین استارتاپ میلیارد دلاری ایرانی خواهد بود. پس از ماجرای حمله به دفتر این استارتاپ در کرمان، حالا اسنپ خبر می‌دهند فعالیتش در استان‌ مازندران نیز با اختلال مواجه شده است.

«حسین هزارجریبی»، یکی از مدیران ارشد توسعه اسنپ می‌گوید: این شرکت در چهار شهر از استان مازندران فعالیت خود را آغاز کرده اما در دو شهر با مشکل مواجه شده است.

چنین نکته‌ای بیان‌گر آن‌ است که یک استارتاپ ایرانی، حتی در شهرهای مختلف یک استان هم به مشکل مجوز می‌خورد و به شکل جداگانه باید در هر شهر مشکلاتش را از صفر حل کند.

هزارجریبی در همین رابطه می‌گوید: «بیشترین مشکل ما متاسفانه در قائم شهر و بابل است. اکنون اجازه جذب راننده و تبلیغات در این دو شهر از ما گرفته شده. حتی به خاطر کارشکنی‌هایی که اتفاق افتاد، چند بار مجبور به تغییر دفترمان شدیم و در نهایت هم دفاتر ما در این دو شهر تعطیل شده‌اند چرا که دفاتر به شکل مداوم پلمب می‌شوند. همه این‌ها در حالی است که مشکلی برای ما در ساری که مرکز این استان است پیش نیامده.»

این مدیر ارشد اسنپ می‌گوید که مشکل مانند همیشه، به دلیل سوتفاهم بر سر مجوز است: «از نظر ما این سوتفاهم غیرمنطقی است چرا که ما پروانه کسب‌وکار را از اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی به شکل کشوری دریافت کرده‌ایم. بر اساس همین مجوز، فعالیت ما در همه شهرها و مراکز استان‌ها بلامانع است. از طرف دیگر صنف ما، زیر مجموعه خود اتاق اصناف است. این در حالی است که برخی سازمان‌ها در برخی از شهرها، مجوزهای ما را قبول ندارند و سلیقه‌ای تصمیم‌گیری می‌کنند. متاسفانه گاهی حتی جواب روشنی نیز ارائه نمی‌شود که به چه مجوز جداگانه‌ای نیاز است.»

به گفته هزارجریبی، مشکل اسنپ و سایر استارتاپ‌هایی که با چنین چالش‌هایی مواجه می‌شوند، عدم هماهنگی ارگان‌ها با هم است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است

معاون وزیر راه و شهرسازی از اجرای دو طرح نهضت ملی مسکن و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل به عنوان دو وظیفه اصلی این وزارتخانه نام برد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی؛ محمدعلی زهره‌ای، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: وزارت راه‌وشهرسازی اجرای دو وظیفه اصلی نهضت ملی مسکن و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را بر عهده دارد که در هر دوی آنها پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.

وی گفت: با وجود همه مشکلات موجود در راستای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در چهار سال، تأمین زمین و هماهنگی با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات انجام شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی گفت: عملیات اجرایی ۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور شروع شده و در خصوص اجرای قانون جوانی جمعیت هم کار ماندگاری در حال انجام است.

زهره‌ای تصریح کرد: در خصوص اجرای طرح نهضت حمل و نقل البته تا نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی مهمترین مشکل در این زمینه را بی‌عدالتی در پرداخت‌ها اعلام کرد و افزود: حل این مشکل نیازمند نگاه ویژه به پرسنل راه و شهرسازی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: برای رفع مشکل نیروی انسانی اداره کل راه و شهرسازی به حمایت استانداری خراسان جنوبی نیاز داریم.

میرمحمد مودی، مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی هم در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص اجرای نهضت ملی مسکن و باندهای دوم ارائه کرد و گفت: اجرای پروژه راه‌آهن با توجه به تأمین اعتبار آن از طریق تهاتر نفتی، مشکل مالی ندارد و پیمانکاران اجرای این پروژه خواستار کمک مالی برای افزایش ماشین‌آلات شده‌اند.

مودی با اشاره به این نکته که اتفاقات خوبی در راه و شهرسازی در خراسان جنوبی در حال وقوع است، وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در مدت چهار سال را نشانگر شجاعت رئیس‌جمهور در این زمینه دانست.

کد خبر 751846

دیگر خبرها

  • توخل: هری کین تعویض شد چون مشکل داشت؛ در سمت دیگر زمین قانون رعایت می‌شود
  • اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است
  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟